lauantai 8. marraskuuta 2014

Uusia haaveita

Noniin, verikokeista ja papasta selvitty kunnialla läpi. Kaikki oli kunnossa, hormoonit tasapainossa ja veriarvot todella hyvä. Ainut vain, että yhden verikokeen joudun vielä käydä ottamassa sillä se otettiin puolessavälissä kiertoa, eli juuri ovulaation aikoihin jolloin tulos ei ole luotettava. Verikoe kuuluisi siis ottaa 7 päivää ennen kuukautisia, eli tämä siis tarkoittaa sitä, että seuraavan kerran menen verikokeeseen 3 viikon päästä, sillä menkat alkoi täällä eilen, juuri ajallaan. Mulle jäi vähän epäselväksi, että mikä verikoe se on, koska lääkäri oli ulkomaalainen ja puhelimessa kun hän minulle nämä ilmoitti, niin puheesta ei oikein saanut selvää. Mutta ehkä se sitten siellä labrassa selviää.

Lääkäri myös kysyi miehen spermanäytteestä, tuota juu, sitä ei ole vieläkään otettu. Ilman miehen spermanäyte analyysiä lähetettä lapsettomuuspolille ei saada. Mutta tämäkin onneksi hoituu kyllä ihan Lahdessa, vaikka toisin luultiin. Eli siis yksityiset lääkäriasemat kyllä ottavat näitä näytteitä täälläkin. 

Mä olen jotenkin jo alkanut heittämään rukkasia nurkkaan tämän koko lapsiasian suhteen, en enää ole jaksanut stressata asiasta, koska itsehän ei voi näihin asioihin mitenkään vaikuttaa. Mutta en kuitenkaan usko, että tämä olisi mitenkään tarkoitettua meidän kohdalle. Sattuu vaan olemaan huonotuuri tämän suhteen. 

Onneksi olenkin nyt saanut muuta mietittävää tähän syksyn pimeyteen, nimittäin asunnon etsiminen! Tykkään meidän nykyisestä asunnosta ihan hirveästi, hyvällä paikalla lähellä kesustaa ja edullinen vuokra. Mutta silti sitä jotenkin kaipaa jo isompaa asuntoa, omaa saunaa, vierashuonetta ja ennenkaikkea isoa keittiötä! Ainut vain, että tuo lainan saaminen on nykypäivänä niin kauhean vaiketa tälläisille kädestä suuhun-eläjille. Eli ei, meillä ei siis ole säästön säästöä kummallakaan.  

Nyt kyllä vähän poikkesi aiheesta tämä postaus, sillä olen lähinnä tarkoittanut koko blogin vaan tämän projektin tiimoille, mutta välillä kiva avata sydäntä muistakin asioista :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti