maanantai 14. huhtikuuta 2014

Uusi viikko, uusi kierto, uusi yritys.

Tosiaan viime pe alkoi ne menkat ja näin ollen lähti myös yrityskierros/kuukaus 9 käyntiin.. Hullua, aika mennyt tosi nopeesti, mutta silti tuntuu, että mitään ei ole tapahtunut.. No eipä olekaan..

Nyt mun on vaan kertakaikkiaan saatava ajatukset jonnekin muualle tästä yrittämisestä/lapsesta.. Vaikka ylihuomenna lähtee soitto meidän kunnan äitiysneuvolaan jota kautta toivottavasti pääsisi edes jonkinmoisiin tutkimuksiin, myös mies.. Mulla alkaa menee hermo tähän epätietoisuuteen, että onko jommassakummassa oikeasti jotain vikaa.. Sillä kuitenkin seksi yritetään painottaa sinne kierron puoliväliin, ovulaation aikoihin. Mutta silti mitään tulosta ei ole tapahtunut, turhauttavaa. Ja sen verran on alkanut omaa kroppaa tuntemaan, että tietää millon se suurinpiirtein on.. Mutta meinaan nyt kuitenkin edes tästä kierrosta testauttaa, niin saa sitten edes varmuuden siitä, että se ovulaatio sitten kuitenkin tapahtuu. 

Eilen selailin nettiä ja lueskelin kaikenlaista lapsettomuuteen liittyvää. Silmiin osui kirjotus joltain lapsettomuutta käsittelevältä sivulta jossa kirjotettiin, että lapsettomuudesta puhutaan vasta sitten, kun yritystä on takana yli vuosi tuloksetta. Mä toivon, että meistä ei tarvitse puhua lapsettomina, vaikka välillä tuntuu, että siltä alkaa pikkuhiljaa vaikuttamaan. Pidetään nyt vaan kaikki peukalot ja varpaat ristissä, että pian kävisi se tärppi! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti